Om oss och mässorna

Lite bakgrund om oss

Mathias Lavemark och Anders Fredrikson heter vi som driver KnivstaMässor och har under våra 30 år arrangerat många populära och välbesökta antikmässor, slöjdmässor, hälsomässor, symässor mm och kombinationer av dessa som varit mycket framgångsrika på flertalet orter som Uppsala, Västerås, Stockholm, Gävle och många andra ställen. Idag har vi koncentrerat oss till att arrangera Retro- & Antikmässor med slöjdhörna på hemmaplan i Uppsala. Vi är alltså inga nybörjare utan har en gedigen erfarenhet vad det gäller arrangemang av detta slag.

Våra mässor idag

Sedan några år tillbaka arrangerar vi endast Retro- & Antikmässor med slöjdhörna på Fyrishov i Uppsala. Dessa mässor arrangeras vid två tillfällen varje år, februari och oktober, och de pågår under en helg lördag-söndag klockan 10-16. Alla utställare får inbjudan utskickad med post eller mail inför varje mässa vanligen under maj respektive november.

Hur vi bygger upp våra mässor

Vi har gått ifrån den traditionella uppbyggnaden av monterväggar och bygger istället ”öppna mässor” på ett enkelt sätt där vi kan hålla låga mässkostnader till våra utställare. Som utställare bokar man ren golvyta, och eventuellt bord och andra tillbehör, som du själv inreder på valfritt sätt. Vår ambition är att skapa levande kvalitetsmässor.

Marknadsföring av mässorna

Mässorna marknadsförs kraftfullt med annonser i dags- och kvällstidningar, tidningarnas nyhetssiter, affischering, ca 200 vägskyltar och olika sociala medier.