Bli utställare hos oss

Lite bakgrund om oss

Mathias Lavemark och Anders Fredrikson heter vi som driver KnivstaMässor och har under våra 30 år arrangerat många populära och välbesökta antikmässor, slöjdmässor, hälsomässor, symässor mm och kombinationer av dessa som varit mycket framgångsrika på flertalet orter som Uppsala, Västerås, Stockholm, Gävle och många andra ställen. Idag har vi koncentrerat oss till att arrangera Retro- & Antikmässor med slöjdhörna på hemmaplan i Uppsala. Vi är alltså inga nybörjare utan har en gedigen erfarenhet vad det gäller arrangemang av detta slag.

Vi har gått ifrån den traditionella uppbyggnaden av monterväggar och bygger istället ”öppna mässor” där vi kan hålla låga mässkostnader till våra utställare. Mässorna marknadsförs alltid kraftfullt i både dags- kvälls- och fackpress samt med affischer, skyltar och via sociala medier. Vår ambition är att skapa levande kvalitetsmässor.

Jag har varit med tidigare

Har du varit med som utställare hos oss tidigare får du en inbjudan och anmälningsblankett med posten i god tid. Du behöver alltså inte fylla i formuläret här flera gånger. Har du inte varit med på länge kan du ha blivit bortplockad från vårt utskick, kontakta oss så lägger vi tillbaka dig.

Ny som utställare

Välkommen som utställare hos oss på KnivstaMässor!

Fyll i formuläret så kommer du med i vårt utskick och får inbjudan som utställare till våra kommande mässor.

I meddelandefältet behöver du fylla i följande uppgifter:
Företag (om du har det)
Namn/kontaktperson
Adress
Postnummer och ort
Telefon
Vilket sortiment du säljer

Skicka dina kontaktuppgifter till oss

2 + 8 =